Sista dagen i veckan.

Det har varit en skön helg faktiskt. I fredags provkörde jag, Edi, pappa och lillebrorsan den nya audi A7, vilken hightech bil, på registreringsnumret där bak så satt en kamera som visades i tvskärmen på instrumentbrädan vart du backade, riktigt coolt, den visade i linjer vart bilen skulle backa beroende på hur du snurrade ratten, jag är inte världens bästa på att förklara men det var iallafall riktigt häftigt. ;) Efter det körde vi ner till bogarts och hyrde en film, som vi skulle kolla på, men vi hann inte ens sätta igång den innan vi somnade..
Igår , lördag, var vi hos Edis föräldrar och åt middag, sen på kvällen blev det födelsedagsfest hemma hos Petra, det var väldigt trevligt faktiskt, det blev ingen utgång för mig och Edi, men sällskapet var kanon :) Tack alla !

Vilken tur att klockan på mobilen ändrar sig själv, vi hann till jobbet i tid. Vi hade heelt glömt bort att klockan ska fram en timme. haha, ändå disskutera vi det igår hos Petra, seniiil ;)

Nä nu ska jag hjälpa Edi med att fylla hyllorna med cigaretter, känner mig väldigt hjälpsam (: haha !

Puss.

Torsdag

Tja !

Man har ju jobbat idag som vanligt, men det blev en kort arbetsdag, fick stämpla ut 13.00 .
Körde raka vägen till jobbintervju nr1 vilket var på fredriksdal hemmet i stan, ett äldreboende, satt där och berätta om mig själv och mitt liv, pratade litegrann om jobbet hit och dit, helt okej..
När jag var färdig där hälsade jag på baby på jobbet och inväntade tiden för jobbintervju nr2, vilket var i ekeby, på äldreboendet där, vilket även lockade mig mer än hbg. Där ville dom att jag skulle börja direkt, vilket inte går riktigt pga. mitt nuvarnade jobb, dom ville även ha kvar mig efter sommaren vilket är meega nice !
Ska även på en jobbintervju i bjuv på måndag, så vi får se vad dom har att erbjuda :)
Känns riktigt skönt att det går frammåt, och att man har lite att välja mellan !

Har också hunnit med att tvätta och städa här i lägenheten , det behövdes (; Så nu är här fräscht och det luktar gott!
Baby har precis kört ner hans kusiner, Sanja och Marina till tåget, som varit på besök, alltid trevligt med härligt umgänge (: Juste ska inte glömma att Robin och Marija också varit på besök, trevligt det också !
Träffade Jennica innan idag, vi tog en bakad potatis på grafitti hos Petra, Mums !
Shitt, har ju verkligen hunnit med mycket idag, riktigt skönt faktiskt .

Mina ögon går i kors, mega trött.
Imorgon väntar jobb, 7.00 ;/

Godnatt!

Kalas.

Ja då va det söndag igen, som det är varje vecka.
Sov bara till 8.30 idag för att Edi stack till jobbet, så jag kunde inte somna om.
Så jag har legat i sängen och degat hela förmiddagen och nu har jag äntligen tagit mig upp, fixat till mig lite och till och med kört upp till Edis affär och gör ett inlägg härifrån ;)
Det blir en snabb sväng in till väla när vi stängt här , måste köpa nya öronhängen eftersom att mina gick isönder när jag sov antagligen, får även köpa en blomma till Edis pappa som fyllde år igår.
Efter det kör vi till Åstorp där det väntar en god middag och lite mini kalas.
Tänkte sätta på en kanna kaffe och invänta tills klockan blir 14, stängning.

Som dom flesta vet har jag inte festat och druckit på ett väääldigt bra tag , och det har bla. gett resultat på vågen, har gått ner några kilo, har ju även med maten att göra, äter mer regelbundet, mindre måltider, och bättre mat (: Så går jag ner några kilo till så gör det ingenting, bara bra , wiho, aldrig fel med lite positiva saker här i livet .

Nä nu får jag sätta på kaffe så jag hinner ta mig en kopp innan vi ska dra .
Puss.

sprängs.

Mitt huvud sprängs när som helst, att vakna med huvudvärk är absolut inte kul, och att det sitter i hela dagen är ännu värre, usch !
Tog massa prover igår pga min mage som gör ont varje jävla dag, så får hoppas på bra resultat om ungefär en vecka.
Sitter just nu hemma hos Philip och Semir och snackar lite skit, att sitta hemma gör mig totalt deprimerad :p Ikväll blir det nog en liten bowlingtur eller biljard, får se ifall jag orkar och ifall smärtorna ger med sig, annars blir det väl en film med baby.
Ska försöka dra mig till jobbet imorgon också, måste måste ;s

Vad hände med vädret btw, har varit rätt nice väder några dagar och nu helt plötsligt regn, boriiing ! Vill bara ha sommar nu, hade varit så skönt, känns som man hade mått 10 gånger bättre också för den delen :)

Aja, ska inte klaga mer, får göra det bästa av situationen och tänka på att det finns människor som har det värre

Puss.

Första inlägg 2011

Kan ju lätt säga, det va ett tag sen ;p
Nytt liv, nya tag. Vet egentligen inte varför jag inte bloggat, men har väl inte haft något att skriva antagligen.
2011 bästa året på mycket länge. Har världens underbaraste pojkvän, bor i hans fina lägenhet, har skaffat mig det där efterlängtade körkortet, jobbar heltid på ett lager, vilket är mindre kul, men det får duga, jaa ni ser allting går frammåt, och jag är mega lycklig.
Finns såklart dåliga saker som händer i livet, men det är ingenting vi behöver förstöra detta lyckliga inlägget med ;)

Tror Jennica kommer förbi en sväng, fanken vad längesen man träffa henne, så det va på tiden. Ikväll fixar syrran mina naglar, hon är färdig med utbildningen och nu är hon diplomerad nagelteknolog, Grattiis :)

Kommer inte på något mer att skriva, så jag avslutar här, imorgon väntar jobb 7.00, som vanligt.
Puss.