Bjuv.


Då va det söndag igen ja.. Igår åkte jag ner till stan och fika med Sanja ;D Tittade även på ett par som skulle gifta sig, hihi så gulligt det va :) Sen bestämmde vi oss för att dra ner en runda till bjuv för att det fanns absolut inget att göra, usch.. Så vi ringde jennie och semir ock fösökte dra med dom, men det lyckades vi inte med. :/ synd, det va ju ett tag sen man träfffa jennie. Men men, bättre lycka nästa gång. Vi åkte hem till mig, för jag skulle byta om, sen körde pappa oss ner till bjuv, vi börja med att käka, sanja höll på att dö av hunger, så medans hon käka så gick jag på toaletten ;) haha.. Sen börja vi yra runder, träffa lite folk, snacka , satte oss i öl-tältet lite senare på kvällen. Fett najs, ;D Vid halv 12 tiden kom Emil, helt sen, haha :p Men han hann bara vara där i typ 20-30 minuter för sen skulle vi ta tåget ner till stan, och det gjorde vi, slapp betala och alt :D wihi. Sen käka vi lite skräpmat när vi kom ner i stan, och sen tog vi ju då 8an 01.03 hem till Emil, och då somna vi gott :D Så nu sitter jag här och blir hörselskadad av tvn, Emil har höjt tv;n på maxnivå för han kollar på en James Bond fil, sånt gillar tyvärr inte jag.. Hahha ;)
Hoppas att vi snart ska hem till mig så att jag kan få duscha , sen blir det förmodligen ner till stan för att möta Sanja så att hon kan få sin nya tröja om det nu fanns att köpa ;D Kanske tar en snabb liten fika, sen e det praktik imon, men jag tror att jag "jobbar" eftermiddag, men är inte säker, får ta och kolla upp det :P hehe ..

Ne nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på den coola Bond, hahah ! Ha det fett naj grabbar & guzzar.
Peys ! ;D

wie xD


                                                                                


Jahapp, Då sitter man här hemma och har ingenting att göra.. Så kom på att man kunde gör en blogg osså, ;)
Så ja, nu har jag fixat en sådan med. Men vet inte riktigt hur den fungerar, men jag får i stort sätt leta mig fram, prova mig fram. så får vi se vad reslutatel blir , haha xD Annars händer det väl inget speciellt idag`? Sege som vanligt, riktigt trött på det , det va ett jävligt bra tag sen jag riktigt festa loss. uscha ja! Snart får det bli av tycker jag.

Om det inte händer ngt skojsigt ikväll så får jag väl vara hemma med familjen och grilla, ;p haha. Skit kul.. Förresten Välkomna hema Mammi&bror :)<3
Heyrå!




Välkommen till min nya blogg!