Lördag.

image19 Snygg min xD

Igår hade jag fett roligt asså.. Först käka vi mat hemma hos Emmis, Det va mumsigt gott, öppna lite presenter, sen drog vi hem till fock och drack och spela några skojiga spel, sjöng dansa och så :D:D Sen efter det så begav vi oss till retro, där det va fett mkt folk, och fett skoj hade jag allafall :D:D Tack alla för en underbar kväll <3<3

Idag så sov jag till halv 11, bara . Sen käka jag lite frukost . Emil kom och vi åkte till väla. åt lite food och kolla runder. Sen skynda vi oss hem och så platta jag till min lugg lite, sen tog vi bussen ner till stan , träffa petra på bussen och sen mötte vi jennie & co. Medans dom käka så drog vi upp till Emil och lämna hans 10 ton väska och begav oss ner till stan igen. mötte co. utanför bian och så kolla vi på bio, vi såg chuck & Jerry , fett rolig va den faktisk.. :D rekomenderas (: Tack för ikväll babes <3

Och nu sitter vi hemma hos emils pappa på högaborg. Och jag nördar mig vid datan och emil kollar boxning eller ngt.. Hade tänk sätta på en bra movie nu och mysa framför tvn, åh jäävla hosta.. Har fått min vinter hosta, blää. kliar i halsen !

Ha det bra ppl. (: Puss&Kraam / Bäziiis :D

Skuuulan.


                                                      image18

Heys , sitter här i skolan och luffar med Jennica baby, har fett tråkigt.. Vi börjar inte förrens kvart i 1, och vi har haft rast sen tio i tio, sheeet .. ;/ segt som faan . Vi tänkte gå till matan och käka lite spagetti&köttfärssås.. haha ... Sen fem i 2 så ska vi fotograferas i skolan, skolfoto ;) hahah . Undra hur det kommer se ut, hahaha .. vill egentligen inte veta , men i och med att jag har varit med på alla årens skolfoto så kan jag jue vara med på 2 till ;D haha .. så har man även ngt att kolla på  man sitter hemma i en liten lägenhet när man är 70 år , och ser alla minnen som man såg ut när man va liten :D tihii . Nee nu kilar jag & jennica till mataan :D Ätor lite mat, sen har vi psykiatri och sen foto och sen slutar vi.. Ha det bra ppl, pusshaaj !    / bäzis.

Freedaag !

                      

Ja fredag brukar låta , YES! men nja, tvekaar lite på det just nu .. Kan verkligen spy på detta vädret, vad i helskotta händer ikväll? Bra fråga! Jag är sugen på att hitta på ngt skojsigt, men vad finns dt att göra i detta vädret.. Är man klädd för utgång och går utanför dörren så kan man lika bra gå in igen och dö ! Hatar sånt här pisseväder. Ja får höra mer med Semme sen vad som händer... Om det inte händer ngt , asså om Semir tråkar, så drar jag väl hem till Emil och degar där .. Så ja, så får det min sjäk bli :P haha xD wiho.

Idag har jag dansat, så slutade halv 10, sen drog jag till filborna med Semme och träffa Emil osså :P Sen träffa jag Mallan ett tag så vi pratade , och såå. Sen körde vi in om Nic och hämta mina kläder från Majsan <3:) Så , nu har jag dom hemma , ett problem mindre :P haha .. Även jag är hemma och ruttnar framför datan.. Finns som sagt ingenting att gööra . Imorgon blir det nog en runda in till Mallan och myser med henne (A)  Det tycker jag e möjsigt. tihii..

Ne nu får ni ha det bra ppl , hoppas ni har skoj ikväll & trevlig helg xD Pusshaaj , bäzis!

Tisdag.

                                      image12.
Hemma från praktiken, började 7 idag, så pappa körde mig till bussplatsen vid högaborg och tog 6an till kungshult. Så sluta jag halv 4. Det tar lite tid att ta sig hem. Men nu är jag hemma, mätt och belåten , ska upp och byta om snart , kan inte gå i min arbetströja heela dagen , hahah :P Har sån bussarong som det heter, :P vetti sjutton om jag stava det rätt , men skit i det xD Snart ska jag upp till affären och mobba semir lite ;p sen blir det väl en sväng till fritan och snackar med dom goa kvinnorna som jobbar där :D:D aa, dom gillar vi ;) Imorgon, påö torsdag och på söndag "jobbar" jag kväll, så jag börjar halv 2-halv10, rätt segt. Sen e det skola på måndag, woho du xD det va läänge sen :P Ska få träffa hela min kära lök klass :D Ne , nu ska jag dallra mig upp på mitt rum och changa klädor och gitta till affen/fritan ;D;D Ha det baro folk, (:  / Bääzis (F)

Lördag.

image11


image9 Igår skulle ju jag egentligen hem till Emil & så skulle vi på en liten fest,, men det blev ju inte av .. Så jag sket i att sova där.. Så jag va jag med Malin,Sebbe& Oscar en stund istället, dom hämta mig vid 9. Sen drog vi hem till Sebbe softa lite och så :) Sen spela vi lite skit gubbe och nannade Nova sen körde vi ut till Mango, stan, Mc, TH , och lite så, rätt mysigt faktiskt :) Sen körde dom mig hem , då va klockan 1 ungefär..  Sen satt jag uppe lyssna på lite musik på TVn , och sen dejta kudden..
Nu sitter jag här framför datan , vi8 har gäster från STHLM, så vi va en runda i stan innan och visa runt lite grann, inte för att där e mkt att se gämfört med STHLM , hahaha :P Men men, snart ska jag upp på mitt rum, packa lite klädor & grajor till Emil, sen kör han mig dit, så kollar vi  väl film och softar , finns inget annat att göra fan :S:S skiit tråkigt. :(  Men men, nu ska jag inte sitta här och dega läänge ännu värre juu , Ha det braao PUSSHAJ / Bäziz
  image10

Torsdag.

image8

Äntligen hemma efter en låång dag , vakna kvart över 8 för att Emil väckte mig. Han skulle till skolan så då vakna jag osså :P Men börja inte förrens halv 3, och så slutar jag halv 10 och nu är jag hemma :D wiho.. Imorgon börjar jag i skolan kvart över 8 till ungefär halv 10 eller ngt :P Sen ska jag heem, vila , duscha , fixa mig, och packa kläder sen åker jag :D WIIIE, skoja ska hem till Emil xD  hahaha .. Sen drar vi nog på någon liten fest eller ngt ;) hihi.. Ne nu orkar jag inte mer, ska upp och byta om och dejta kudden, usch ja va gööööt :D Ne ha det fett najs ppl !
Pussheej / Bäziz (:

Onsdag.


Onsdag igen, mitt i veckan :P Hade praktik idag, börja 7 & sluta 3.. Helt okej, imorgon börja jag 13.30 & slutar 21.30, lite segare .. är inte hemma förräns 22.45 typ, isch :P men tur så "jobba" jag bara 2 dagar denna veckan, sen nästa vecka jobbar jag alla dagar förutom fre&lör. tihi :( I måndes bytte jag till Dans istället för musik på dom individuella valen , fett bättre .. Kan inte äns spela ngt instrument, speciellt inte gitarr, når fan inte strängarna :S Så nu har jag träningsverk efter dansen igår, mkt brao mkt brao;) Sola innan idag med syrran, det behövdes vill jag lova :D maffafafa !

Nu  sitter jag här och väntar på klockan, ska hem till Emil, är där fan varje dag, mamma undrar om jag ska flytta snart, näe bra att ha ett eget rum om det skulle strula till, trivs så bra som det är nu ;) hahah ..

Jag vill inte att det ska bli som det ser ut och bli :/ Det måste hålla. vad håller ni på med? Inte nu, efter alla dessa åren, nej nej nej, det går inte så.. Jag hoppas verkligen att det kommer fixa sig, hoppas bara att det är tillfälligt..

Ne, nu måste jag nog dra till bussen, den går 56 xD maha ..
PUSS&KRAAM   / Bäzis ;)