fiesta

När det är fredag så är det fest ;) Inte för att det är något nytt men vad finns det annars att göra lixom ? ;o Segt men sant, den dagen man hittar kärleken den dagen blir det mindre fest och mer mys , så brukar det väl va.. Äsch sånt tänker vi inte på nu..
Sitter hemma hos Emelie och väntar på henne, hon har varit på kalas hos sin mormor och är här kl tio typ. Då ska vi börja med förfesten, förmodligen drar vi till Malin där resten av gänget är, eller om Emelie är seg med att fixa sig så får vi bli här ;o Vi får la se, utgång? var? jadu, inte den blekaste, crom i guess? Efterfest på Harry´s, haha vi får se helt enkelt..

Nä, på med musiken, ta en smoke och invänta frugan.
SES I DIMMAN !

                                       xo/s.


...

Du är inte normal, försök förstå det hela ! :s

fuckyouanddie

Helgen har bestått av fest, chill, ätit god kycklingsoppa,vänner och jobb. Har även hunnit träffa min underbara kusin, vi hade mycket att prata om, och skönt va det :D Tack babe<3 Tiden springer iväg och jag har nästan ingen koll på dagarna. Vad händer lixom;s Idag vaknade jag upp hos Jennica allafall, vi solade, gick en lång runda i pålsjöskogen och åt sen middag hemma hos Emma, mums (: Nu är jag hemma för en gångsskull, ska även sova hemma, duktigt Sanela! Imorgon blir det medicin deligering på mariapark ("utbildning" för utdelning av medicin på jobbet) efter det blir det kanske lite kaffe hos Emelie.  Annars händer det inte så mycket, tiden springer iväg samtidigt som man knappt får något gjort :s Ja, vad gör man livet kan inte alltid vara bra. Alla har vi vår dåliga period !

Har så mycket hat inom mig, och aldrig någonsin har jag hatat någon så mycket som jag hatar dig !

Sovgott, xo/s.



I must go on

09.00-16.45 satt vi och kollade på dig, och det var värt vart enda minut, jag saknar dig sjukt mycket, vi alla saknar dig sjukt mycket;/ Vi ses om en vecka igen <3 Håller tummarna för dig hela tiden, tråkigt att du ska behöva ta någon annans skit ! Love you my friend .

Har inte hänt så mycket annat idag, drack en kopp kaffe hos Emelie efter det där, (ovan).. Och nu är jag hemma och tänkte faktiskt ta en powenap, har absolut ingen aning om vad som händer ikväll, antagligen inte utgång, jävligt ovanligt för att vara oss. Men sen ifs så vet man aldrig, man kanske ses i dimman ändå ;p mohaha ! (:

Tänkte hoppa in i duchen och hitta något att ha på sig, ifall ifall.. Efter det blir det en timmes vilepaus i soffan.

Att sakna gör fan ont, det är faktiskt sant, man inser inte vad man förlorat förrän man förlorat det, men hade inget annat val än att göra det beslut jag gjorde, och nu vill jag bara ha tillbaka mitt hjärta, det går långsamt, men det går ändå. Håll ut Sanela (: haha. You go girl, visst?

Nä, nu har jag inte tid här mer, bäst att vara färdig i tid så man slipper dö av stress ;p
Xo/s.



Ändå puligt ? :)


Så e dt.

Igår tog vi ett glas hos Emelie och hamnade sen på Crom, jag Emelie  Jempa & Emma, Petra drog hem. Vi träffade massa folk faktiskt, bla. Jonnie, Jason och den ligan som man inte träffat på länge, trevligt (:
Är hemma för en gång skull, och ska rota igenom kylen och frysen och se om där finns något, tänkte laga lite food :) Ikväll ska jag till Emelie igen, för vi ska upp tidigt imorgon, Håller tummarna för dig <3 På söndag blir det jobb, och även mamma och syster kommer hem från deras semester ;p Så de ska bli nice, lär sova hemma lite oftare, hah ;p
Nä nu börjar jag bli hungrig, brorsan också antar jag (:

Ha det tjockt nice, Xo/s.



Jag kämpar

Är fortfarande hemma hos Emelie, ifs var hemma igår och hämta kläder, och åt pappas goda mat (: Frugan är inte hemma, men ska möta upp henne i stan runt tolv (; Då ska vi äta något och antagligen dricka en kopp kaffe , tjockt nice !
Får se hur dagen slutar, you never know . Nu måste jag skynda mig ner, Xo/s

Söndag

Hellluhej !
Igår va en lugn kväll, var på fest hos riki, sen drog jag ner till crom och sa hej till semir och jempa, och emelie stack hem, vid stägning promenixa jag hem till emelie och somna gott (: Idag har det inte hänt så mycket, variit hem om i bårslöv och hämtata ombyteskläder och ätit pappas goda mat ;p Är hos emelie igen, får se vad vi hittar på , det blir någon god grogg och sen kanske snabbis ner till stan . Eller om vi bara stannar här och underhåller oss själva ;D haha ..
Ha en tjockt nice söndag Xo/s.

Ny mobil

Glömde säga att jag fått en ny mobil, fick tillbaka pengar från den andra , inte pengar i handen, men att handla för, så det blev en samsung jet! (:

Idag har jag umgåtts med frugan hela dagen, nu sitter vi hos mig och dricker beer ! Ikväll blir det lugnt men endå umgås och kanske dra ut en sväng ;D
SKÅL/s.



shake it

Igår var det förfest i åstorp hemma hos my, hade kuligt (: En snabb runda på shake och hälsa på där, vi hamnade på crom, som vanligt, ;p me like ;D haha.. somnade hos min fru emelie (: tihii.

Man vakna med den värsta huvudvärken någonsin och fyfan vad illa asså, hah man mår som man förtjänar ! Jag och emelie håller på med mat, kyckling och pommes, haha bra frukost.. Ikväll blir det  nog ingen utgång, inte så som vi mår nu allafall, haha.. Men sen vet man heller aldrig med oss ;) Nu är det mat. seya !

Xo/s.


Dagen innan fredag.

Idag vaknade jag upp hos frugan Emelie ! Hon kom hem från ehrm, "jobbet" runt tolv. Vi mötte upp kicki och krängde på graffiti ;D Jennica kom också ner till stan och vi åkte hem till henne och drack coffee ;D Sen kom även Semir och jasse (: Myyyys ! Semir åkte hem med bussen halv nio och jag och jennica gick in på crom, sa hej till Abbe och väntade på min buss och jennicas tjejkompis (: Är hemma nu och ska hoppa i säng efter detta inlägg, upp tidigt, jobb 6.45-14 ;o Segt men sant, får tänka på att det är fredag imorgon, vilket betyder prdeey;D

Godnatt/s.

Body lotion

Har smörjt mina ben typ tre ggr idag , haha ;D Ehm, har precis druckit kaffe med Emelie och Robin, ska strax hoppa in i duschen och sen ska vi bege oss ner till stan  och dricka kaffe med jennie och semir, solen är framme, livet rullar, det kan ju inte bli bättre ;D

Nä duschen kallar :D

Xo/s.

2mars

Hejhej.
Har inte skrivit sen söndags. Sov hos jennica söndag till måndag, så därför jag inte skrivit, jobbade kväll igår, slutade nio, slängde på mig jeans och en vanlig tunika, mötte upp jennica, emma och emelie, satte oss på crom och drack lite redbull vodka, japp på en måndag kväll ;) Kul faktiskt, åkte hem och sov hos Jennica, igen ;p Och idag har vi bara tagit det lugnt, är hemma hos Emelie nu, passar på att blogga lite, ikväll ska vi nog på bio, jag jennica emelie kanske emma (: Vi tänkte se den farsan, den verkar vara mega nice ;D Annars vet vi inte vad som händer faktiskt (; Vi få la se :D
Ne, ska in och boka biljetter till bion nu.
                                                                                                              Du, gå & häng dig !

Xo/s.