helvete.

image50


Varför ska allting vara skit, varför? Kan det aldrig gå ett halv år utan att det allting ska förekomma skit saker, orkar fan inte det asså ;s Vafan ska jag göra, är så jävla less på allting, vill bara gå och dö, fan asså :'(

Vill bara ha dig vid min sida, hela tiden, jag klarar mig inte utan dig, förstå det ;S Du är mitt allt, du är den som gör mig lycklig! Snälla, jag ber till gud att allting ska bli som förr. <3
Har ingen att prata med, vem ska jag prata med, vad ska jag prata om? Det är bara dig jag litar på, det är bara dig jag kan prata med om allt, Jag älskar dig, min ängel!

Leona lewis !

image51Pleas, don't leave me.


Söndag.

image47
image45

Har inte skrivit på länge!


Puff, imorgon är det skola, och nej jag vill inte. Den som länktat till skolan e korkad xD Det har varit fett skönt med lov, tjänat ihop lite pengar och sovit hela dagarna :) maff! Jag börjar halv nio imorgon, och sen ska jag gå och fixa mina nails :D hoppas där är tid!
Annars under lovet så har jag umgåtts med min älskling i stort sett varje dag, myspys :D tihii... Och han kommer imorgon också ;)
Syster och Daniel kollar på Pirates 3;an :P Men dom skiter nog i det, för Daniel deckar typ xD Hahah.. Jag borde också gå och lägga mig :P Heheh, skolan faan dååe !
Ne, jag beger mig till sängs nu, Tack för nyår älsklingar och tack för julen&julklapparna family :D
Jag älskar dig Emil!

image44

image46

image48