IIIIsccch..

                   image83

Helloo, sitter hemma vid datorn och har huvudväärk ;/ gaah, håller på att dö, är så sjukt trött ;s;s Vill bara gå och lägga mig och sova, men neeee.. Ska dansa med ungarna idag, mina gullungar men orkar inte idag ;s buuh..
 
I helgen ska vi nog ut, tror jag , jag tror vi babbla ngt om det ;D Men jobbar lördag och söndag :/ Money money money ;) uuuf joooj, haha älskar när mamma säger så, hon låter som mormor ;) tihihi , sakna min mormor (A) Hon sa det precis, det va därför jag kom på det ;P haha , liv jag har.. Lika mkt liv som jennie, det är pga henne som jag skriver här, för hon gnäller om att jag aldrig skriver i min blogg , haha.. så i och med att hon skriver typ hela tiden så får väl jag skriva ngn gång då&då. ;) haha ..AWE Min lilla tutteduva :D

I skolan va allting typ helt okej, hade bara idrott då vi spela badminton, sjukt tråkigt, kan inte äns sörva :s, hemkunskap då vi gjorde världens äckligaste mat, höll på att spy :o och amandas jävla äppelpaj som innehöll minst 10 DL socker, den kräkte man ännumer på, IG nästa ! Och sista lektionen var Svenska B, då vi kolla på film, sån spansk och helt fattig, den ända man hörde va, Dijana, typ, Hallå vem dog nu, var kom den ungen ifrån, vad hände nu, vem e nu hon? :S haha sånna frågor hela tiden, hon fattade nog inte helller ;) Annars är väl allting som vanligt, ;p upp&ner, ner&upp ..

Ne, jag får bege mig nu, ska ta på mig joggingbralls & ngn mysig tjockis tröja, och bege mig till små ungarna på fritan :D Börjar halv 4-5 ;o hhahah.. Sen hälsa på semir lite väl, eller träna med Emil :P Förrästen, mamma tyckte jag hade stora muskler på mina armar (A) Hon bara AMEN SANELA, hiiii, hur har du så stora, sen börja vi prata om runkmuskeln som den kallas, ;) hahaha .. Ja vill du ha en runkmuskel, så sätt igång att runka ;D

BYE PPL :D

                  image84

aloo..

Sitter hemma vid datan och nördar mig, like always, ;s Nada to do.. Lovet har varit softsoft.. Umgåtts med mina underbaringar <3<3 Fikat, ätit, sovit, klätt ut mig, umgåtts, film kväll, tappat naglar, typ lite så ;) Har varit med semir, jennie, alex och träffat andra osså såklart :D jag fattar inte hur folk orkar skriva så mkt här, eller överhuvud taget, jag får jätte ont i min handled, och fingarna ;S iisch.. Men i och med att jennie har fixat min blogg så måste jag väl skriva, åh daah ;) Folk har typ sneat på sina liv, att man har hjärta till det .. gaah :@ Men, i för sig det e så man får reda på vart man har sina vänner...  ajja, palla dilla om det nu :) Typr, syrran skriker på mig att jag ska hänga med henne upp och kolla på tv och äta chips, haha ... åh, jag kommer !!  Fan min mobil dog nu också, lönt !
 Så nu laddas den :D När jag och semir skulle lämna våra försenade filmer innan så slapp vi nästan gå till affären, vi typ fick hjälp av vinden :D Så kul va det :D hahahah .. Liv jag har ;)

Ne nu ska jag visa vad jag gör på fritiden när inte jennie är social, utan sitter vid datan och nördar , (
se nedan;)

         haha , hur ful får man vara egentligen;)

Här e lite mer normala bilder :D:D <33

                                                        HEEEJ DÅÅÅ :D


TODAY

image65

Jennie, vet du? Jag älskar dig!

         

Tack allihopa för en trevlig kväll :D

hopsaan :P

Nu va det ju ändå riktigt läänge sen jag skrev, haha , har inte pallat och haft tid. :P

Allafall, är hemma nu, äter vindruvor medans mamma lagar kyckling :D hihi, det känns som jag börjar bli sjuk,'är helt sleten och lite små ont i halsen och snuvig, hoppas inte jag blir sjuk ;/ Iiisch, innan lovet och allt..
  Annars rullar livet vidare som vanligt, skolan, emil, sängen, plugget och så. Tycke bara att jag träffar mina vänner för lite :/ Vill att vi ska ses meeer :D (A) eller har jag fel? ;)
  Ne men nedan ska ni få se några bilder på en riktigt rolig daag med Jennie & Sandra ;D heheh.. Plus lite andra bildooor :D  "Kom å kolla, kooom då" :D:D:D:D     "JENNIE, SER DU INTE VAD DET ÄR FÖR BIL :O hahahha"

                 image60
                
JAG ÄLSKAR DIG! Du är guldvärd hjärtat <3 :D <3