tågresa!

Hej!

Ett tag sen jag skrev sist, fredags !
Jag hade en väldigt trevligt midsommar, vi hamnade på K15 efter förfesten, helt okej ställe, men väldigt bra musik!
I lördags jobbade jag hela dan, va hemma runt 21. fixade mig och började förfesta, (jag,semir,philip,schabo&noelle). Denna gången hamnade vi på ambasadeur (eller hur dt stavas), hade sjuuukt kul faktiskt !
I söndags jobbade jag och var hemma runt 22 tiden ! Kollade på film hemma hos Philip, med dom andra (ovan). Vi kollade på Taken, sjukt bra film !
Måndag sjukt bra väder , vi vaknade runt 11, var i stan, Noelle och Philip shoppade, sen fikade vi på café Kofí på stureplan, mysmys !
På kvällen åkte jag och Noelle hem till en polare till mig, och vi kollade på världens läskigaste och äckligaste film!
I början var den rätt dryg och allmänt fattig, sen efter halva filmen så skrek jag isönder mig!! Till och med killarna tyckte den var läskig ! Paranoid eller ngt heter den, måste ses om ni inte sett den !!

Jag har packat klart min resväska och sätter mig på tåget till Hbg 16.15, vill vara kvar här :/ aa, Serbien som gäller i 3 veckor, sen tillbaka till jobbet i Sthlm i augusti :)

Nu blir det stan med Noelle, coffé time, sen ruttna på tåget i några timmar ! Xo/s


(bild från i lördags)


Midsommar

Hej allihopa !

Igår satt vi hemma hos philip och kollade på stay alive, den handlar om ett tvspel som man måste överleva på annars dör man i verkligheten , ja den va lääskig ;/

Vi har hållt igång hela dagen, varit och handlat grejer till grillningen iför kvällen, hämtat grillkött hos philips kusiner, gjort tårta (semirs idé såklart). Och nu sitter bella och hackar grönsaker, noelle är ute och grillar, eller håller igång grillen, semir diskar och philip är och handlar bröd och folié som vi glömde ! Och jag sitter på en stol och tänkte uppdatera er, hahha ;) Senare kommer schabo och zizou också (: Ikväl bliiire feeest !!
Efter förfesten med, grillmat,alkohuul,chiips,tårta m.m så blir det utgång, vi får se vart vi ska någonstans (:

Imorgon äre jobb för min del, så får la ta det lite lungt ;p
Känner mig dum, måste hjälpa till, eller iaf fixa mig lite , annars lär vi stå 5 st framför spegeln sen , nä tack!

Ha en super bra midsommar allesamman !
Xo/s.

(kommer bilder en annan gång ;)


Remember me

Tjuluu!
Satt hemma hos Philip igår , vi laddade ner filmen remember me, guuuud jag gillade den feet mkt asså, grät sönder asså ! Philip gav upp efter ett tag för han blev trött och skulle upp och jobba. Meen jag sa till honom att kolla på hela en dag. den är verkligen sevärd ! Efter att jag inte kunde sluta tänka på filmen så satte jag på mean girls som fick mig på andra tankar. Var i säng runt 05 (:

Philip sjutsade mig till tåget runt 11 imorse, åt lite mat och satte mig på taket och sola! Gav upp efter 2,5 timme, höll på att dö av värmeslag, och den lilla färg jag fick gjorde så jag verkligen inte hade ork till att steka längre ;o

Nu är jag,semir,philip och maria hemma hos philip, vi ska strax ner till stan och fika på alberts som ligger i östermalma (: mys !

Imorgon ska vi äääntligen tvätta, belive me det behövs ! Sen ska vi fixa inför middsommarafton som vi ska fira på fredag, vi får hoppas på lika fint väder som vi haft idag ! :)

Det va allt för idag, Xo/s.

Btw, Grattis på födelsedagen Maria :)

soolskeen !

Hej alla glada!

Idag har det varit underbart väder, verkligen ! Vaknade upp hemma hos Philip och fick sjuts till pendeltåget.
När jag kom hem åt jag två mackor med ägg på, mumsee ! Jag gick upp och satte mig på taket för att sola, men nää då kom ju alla svarta moln framploppandes från ingenstans, så jag gav upp. Gick en promenad till konsum och handlade lite mat till kylen och frysen, den behövde fyllas på lite (; När jag väl kom hem fanns det inte ett enda moln på himlen, så jag sprang upp till taket igen, tok fram solstolen och stekte för fullt, sååå skönt ! Även om Sveriges sol inte tänder på mig som jag sagt innan så gav den med sig lite ;) Även om jag velat lega där uppe längre så fick jag ge mig, för Philip ringde och sa till mig att ta tunnelbanan till hans jobb, möta upp honom och sen ska vi hem till honom och laga mat tillsammans :) Semir kommer också sen när han slutat jobba ikväll, mys!

Nu får jag skynda mig med städandet och fixandet så att jag hinner med tåget ;p
Xo/s.

 

NI är bääst ! <3


I need u

Mitt i natten !

Ligger här i sängen själv, semir är inte hemma ..
Vi var och åt kalopps hos hans morbror, meega gott, taack ! Har försökt sova sen halv tolv, men det e inte det lättaste , massa massa tankar bara snurrar önskar man kunde spola tillbaka tiden och göra det man ångrar nu, tror mitt liv hade varit bättre då.. elle?
Sjukt allting är egentligen , när man ligger själv hemma så kommer det upp grejer i huvudet som man aldrig tänker på annars, därför jag hatar att vara själv, blir arg på mig själv för att jag inte gjort grejer bättre "förr i tiden", grejer som hade varit bra nu, grejer man kunde gjort och sagt så man hade sluppit må dåligt nu..
Grejer som hände för såå längesen som fortfarande gör så ont, som fortfarande snurrar.
Blir så imponerad på människor som har så lätt för att gå vidare och lägga grejer bakom sig..
Fan vad jag ångrar saker i mitt liv ! Jag vet, man borde tänka innan man handlar, men misstag gör väl alla, och ja tyvärr får vi ta smällen när det sen inte blir som man vill, när man inte får som man vill.. riktigt jävla segt ! :/

ska ta en cigg, och försöka sova. Imorgon är det jobb, börjar 14.00- 22.00, hoppas det får mig på andra tankar.
Natti, Xo/s.

   
Skönt när man va liten.


Stäääd!

Heey !

Lidija har åkt hem, följde med henne till tåget runt 10 imorse, så jag har iiinte sovit länge, kommer därför sova gott inatt !
Taack för denna helgen, har verkligen haft meega kul ! :D<3

Jag och Semir har precis städat hela lägenheten , så nu är här rent,rent! Duktiga vi är, det behövdes efter en hård helg. Ska diska upp det lilla som finns att diskas sen är vi färdiga.
Vi ska fixa till oss lite och sen ska vi hem till Semirs morbror och äta middag, aldrig fel ! (: Annars blir det lugnt ikväll, ska jobba imorgon 14.00- ungefär 21-22 tiden (:

AAANNNIIIIKKAAAA ! hahahahha.
Xo/s.


Jag&bästaste Semir!



                                                  Saknar familjen där hemma, vi ses snart ! :)


19 juni.

Hej hopp !

Sitter just nu hemma hos Philip och han e duktig och lagar mat, hihi (: Ska bli gott och äta, första måltiden idag, sov läänge idag, inte så konstigt efter en hård kväll/natt ! ;) Hade sjukt kul på Nype igår, och tack till Panos för VIP ingången , haha..

Ikväll blir det Zipper, dom har öppet till 05.00 ikväll, antagligen för prinsessans bröllop, haha , taack för det, längre feeest för oss. ;)

Vi ska strax äta, sen hem till lägenheten och fixa oss, och börja dricka lite smått.. Hoppas på en lika rolig kväll ikväll :)

Vi höörs kanske sen Xo/s.


sunshiinee.

Hellluuu.

Nu har vi fått igång internetet på datorn igen, verii naajz !
Har varit överallt och ingenstans i sthlm under dessa dagar jag varit här, och det tackar vi Philip för, har haft kul varje gång vi hittat på något ! :)
Imorse gick jag och Lidija upp på tarassen och stekte lite in the sun, riktigt skönt va det. Men som sagt så tänder inte sveriges sol på mig så jag blev typ inte alls brun, Lidija blev värsta bränd på bröstet :/ haha, stackars miig..

Vi har precis käkat kycklingfilé,ris,wookgrönsaker och sötsur sås. Så duuktig jag är, det blev mumse gott ! Semir har deckat och Lidija plattar håret. Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig, ikväll ska vi hem till Philip och röka vattenpipa i det fina vädret :D Mysigt !

Imorgon blir det utgång, vart? Det får vi se ..

Nä nu måste jag hoppa in i duschen, och hitta ngt fint fint att ta på mig (a)
Xo/s.




baby!

Hellu, igen !

Nu har vi precis kommit hem från turen runt i Sthlm (: Har haft mega mysigt, you'r wonderful !
Vi började med en tur upp i kaknäs tornet, åt på deras resturang, barnmeny, spagetti&köttfärssås;) mumse!!
Efter det körde vi iväg till hammarby sjöstad satte oss med en kaffe vid en mega mysig brygga <3 :)
Och nu är vi hemma i lägenheten igen och ska kanske iväg och träffa en vän snart, vi får se hur det blir med det (:
Tack för idag har verkligen haft mega mysigt ! Big love (:

Bilder från idag..






Sötast ;D



Hihi :D

Xo/s.




Bikini 2010

Här har ni bild på bikinin jag köpte innan jag åkte upp till Sthlm (:




Travie McCoy- Billionaire

Heelu.
Kunde inte sova på hela natten. Somnade runt 8 imorse efter att jag pratat i telefon, kunde somna gott då (a) Massa tankar snurrar i huvudet.

Vaknade runt 13 tiden idag, fixade till mig lite och sen körde vi iväg och åt "frukost". Nu är vi hemma i lägenheten igen och ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig sen ska vi köra till kaknästornet och mysa (: Vet inte vad som händer senare ikväll, det får vi se (: Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Vädret är bättre idag så det tackar vi för!

Ha det bra sålänge, Xo/s.


Jag,Kusin&Syster <3

Missin you.

Hejhej !

Idag har jag, Semir och Philip varit och käkat på BK (Burger king) efter det så satte vi oss på café kladdkakan i gamla stan (: Vi drack kaffelatte och hade myspys. Sen körde vi ner till Skeppsholmen mittemot gröna lund och tog en smoke och lyssnade på människorna som åkte berg&dalbanan, haha ;p Nu sitter vi hemma i lägenheten och ska kolla på film kl 21 (:

Hoppas vi inte sover lika länge imorgon iaf, och hoppas på att vädret ska bli bra snart !!

Xo/s.


Har man alltid lika kul med en kondom? hahah.



Efter att Philip knötit fast "ballongen" där så stack vi från fiket, undra varför? haha




Gröna lund.


Söta "fåglar" som höll oss sällskap (:


08

Japp, då e man 08 iallfall under sommaren ;) Sitter i lägenheten med min bästa vän semiiiir :D Vi tänkte gå ut och ta ett glas ngnstans , men ett hinder på vägen. Jag och Semir var ute och röka, vi stötte  på en barfota tant i morgonrock. Ja, undra vad hon gjorde ute. Hon hade varit i skogen och ramlat, så mycket vet vi. Så vi fick ringa polisen så dom kunde hjälpa oss att vägleda henne hem. Det tog ungefär en timme för polisen att komma, och att få en dement människa att sitta still är svårt, men vi lyxades. Polisen kom och dom fick fram hennes riktiga namn, i och med att hon kunde bara sitt gamla efternamn. Till slut fick vi tag på hennes dotter, och hon kom med taxi hemifrån henne och hämtade henne, det visade sig att tanten bodde själv i porten bredvid. haha, så vi fick dotterns nr ifall vi skulle hitta henne igen :) Måste ju säga att han ena polismannen fick verkligen mig att smälta, sååååå snygg asså ! ja, det va ju synd att man såg ut som man precis rest sig från graven då ju. hahahha .

Synd att människor som är så dementa ska behöva bo själva med hemtjänst ngn gång i veckan bara :s Hoppas att vår kära granne får iaf hemtjänst varje dag (: Vi fick en härlig kram av både dottern och tanten , så en bra gärning har vi gjort idag och det känns mycket bra ! (stolt) ;)

Idag blir det en lugn kväll i lägenheten ist . Man är lite sleten efter resan hit. Men tack för sällskapet på tåget Zizou. (:

Xo/s.


Bye hbg, hey sthlm.

Gomorron!

Har nästan packat färdigt allt, tandborste,laddare och sånt smått kvar bara (: Det blev lite ändrade planer, jag tar tåget istället, pappa kör mig till Lund och tåget går därifrån 12.30. Anledningen till varför jag tar det från Lund är för att det går direkt till Sthlm därifrån, slipper byta med hela packningen :p Skönt! Kommer hem om ungefär 2 veckor igen, för då blir det familjesemester till Serbien, och stannar där i tre veckor. Sen tillbaka till Sthlm, hur länge vet jag inte ännu.

Skriver senare ikväll när jag kommit hem till lägenheten i näckrosen ;)

Tack för en sjukt rolig kväll igår, mega skoj! :D
Xo/s.
                                                                                                                       
Miss you!

Student

Idag firar vi kusinens student (: Vi ska sätta oss i bilen alldeles strax och köra iväg till deras tält ;) Ikväll blir det fullt ös, vi får hoppas på att regnet ger upp snart !

Kvällens outfit !




2 dagar kvar

Heej !
På lördag sätter jag mig på bussen till Sthlm, och ni undrar säkert varför jag ska ta buss, men det e ju såklart för att jag ska bo där under sommaren och hela den packningen som jag ska ta med mig pallar jag inte ta på tåget, och på flyget får jag inte ha mer än 20 kg eller vad det är ;p
Så idag har jag fixat och donat i garderoben, tömt lite grejer och även hunnit packa en väska, med bara kläder i, sen måste jag ha med mig skor och massa andra grejer, sheet det blir mkt det, haha !

Nu blir det byta om snabbt och åka ner till kusinvitamin och hjälpa henne att pynta tältet tills imorgon, studenten. Kanske kommer bilder på det senare ;)

Xo/s.


Före
 
Efter


resväska m. endast kläder.




Hej igen (:

Har varit hemma hos min/vår kusin med bror&syster och hjälpt till med studentpyntet i tältet, kunde knappt bli bättre, så imorgon är det bara att köra hårt. Skååål!
Stack hem till Petra en runda efter att vi var färdiga med pyntandet, drack kaffe och hämtade min tröja/tunika som låg där, det behövdes, så tack<3 Har precis kollar på molles (katten) ben, och han haltar fortfarande sen han hade catfight, och benet är svullet, tror det är ngn inflammation. Måste åka in med honom till sjukan, synd om lille kisen :/ Han ska få sova med mig inatt, då blir han glad (:

Imorgon är det fullt ös så det blir nog dålig uppdatering, men ni klarar er, lovar jag ;D
Ska ut på en smoke, och sen sova så att man orkar med dagen imorgon. Jag hoppas att ni alla studenter får iaf hyffsat fint väder, och inte sånt pissväder som vi hade förra året.

Sov gott, Xo.


    
 Bror & syster            syster,kusin,bror,kusin         ena sidan av tältet          Molle.

I feel something.

Hejsan !

Åkte hem till Emelie igårkväll, softade och snackade om massa stuffs. Vi åkte till McD. med Sanja och åt lite, skräääp!! Sen kom ***** och vi tittade på ngn skit film som vi stängde av lika fort igen, så vi decka ist ;p Mys!

Gick ner till knutpunkten med Emelie, jag tog bussen hem och hon tog tåget till jobbet. Nu sitter jag här hemma med familjen och ska strax gå och fixa min garderob, abow det behövs, rensa ska jag också göra, kan inte ta med mig allt upp till Sthlm. :/ 
Sen ikväll när syrran kommer hem från jobbet så ska hon fixa mina naglar, vill ju ha fina naglar innan både kusinens student och innan jag åker upp på lördag.. ;p

Nä nu ska jag gå och göra nytta, vi hörs kanske senare. Xo/s.




sis<3






01.25

Skönt att man har gjort iallafall lite nytta idag , det blev inget garderobsstädande vilket hade behövts, men får ta det imorgon innan jag ska hem till kusinen och hjälpa till med studentpyntet. Vi ska göra om vardagsrummet på nedervåningen och fick istället hjälpa till med att dra bort tapeterna från väggarna, herregud vilket jobb ;o Jag gav upp efter ett litet tag och pallade inte mer.
När syrran kom hem från jobbet så fixade hon mina naglar, hade tröttnat på det vita glittret som jag hade innan ;p Så det fick bli vitt/lila
mönstrade istället, jätte fint ;p

Här har ni bilder på mig&lillebror i "hårt" arbete och på mina nyfixade naglar, Godnatt Xo/s.






You make me smile.

Hellu..

Fredag:
Förfest hos Lina Modin med lite andra goda människor, jag , Semir och Emelie blev upphämtade av min syster och min kusin, och vi körde till Malmö. Kvällen blev inte riktigt som planerad, men kul hade jag iallafall :D Så Tack för det !

Lördag:
Sov riktigt länge, och åkte hem ifrån Emelie, gjorde ve mig och sånt, sen blev det lite förfest på Emelie's bakgård med Semir, Viki, Jimmie och Emelie (: När jag och Semir kom hem till Bårslöv hörde man musik från från min trädgård enda till busshållsplatsen (den ligger nära). Då blev det fortsättning med festen och vi alla blev fulla och glada, var i säng runt 03.00 tiden. Aldrig fel med familje fest ;D

Söndag:
Det blev en snabb runda ner till stranden med Semir och massa andra människor. Efter det blev det fika och sen åkte jag hem till Jasse med Jennica. Vi grillade och åt en god kvällskmat tillsammans, väldigt mysigt !!

Måndag:
Åkte hem från Jasse. Hem och fixade lite stuffs, åkte sen ner till stan och fikade med massa människor, det va nämligen Semirs sista kväll i hbg, så det va fullt ös på Mezo igår ;D haha.

Tisdag:
Semir kom hem från jobbet runt 05.00 tiden, jag mötte upp honom, packade hans sista grejer sen fick vi skjuts ner till Lund där han tog tåget till Sthlm. Och jag satte mig på tåget tillbaka till Hbg. Så nu sitter jag här hemma och har precis ätit en äggmacka och tänkte gå och lägga mig för jag e mega trött. Ingen aning om vad som händer idag, men det får vi se lite senare (:

Tack&hej, Xo.

                             
                                                                          Semir&Jag.

Ullared

Hade mycket trevligt på Ullared idag :)

Köpte några linnen till mig själv, en mysig tjocktröja och skor i en skobutik utanför Ullared.
Sen köpte jag massa gott och blandat till lägenheten i Sthlm. Vas med plastblommor, såna "muggar" till stearinljus, två fina skålar, handdukar, dörrmatta, toalett stuffs (tops,tvål,sköljmedel, m.m)
Faktiskt nöjd med dagens inköp (: Nu längtar man bara tills vi flyttar, jag och bästaste Semme boy :D Vi kommer ha det sååå bra ihop <3

Åkte hem till Emelie senare på kvällen, då satt jag och Semir och tittade runder på barbord/stolar som vi tänk inhandla när vi hittar ngt ;) Kollade runder på soffor med säng i, alltså bäddsoffa fast vi vill ha med divan;)
Nog om det .. ;p

Har inte hänt så mkt annat idag, imorgon blir det litta pardey, först hbg sen malmö (;
Sov så gott allesamman. Xo/s.

Välkommen Solen.

Ja det var på tiden att solen tittar fram :) Automatiskt 10 gånger gladare  !
Sitter utomhus med kaffekoppen bredvid mig och väntar på att min älskade vän Semir ska anlända, ibland undrar jag om han verkligen bor 5 minuter ifrån mig, man kan tro att han bor andra sidan Helsingborg eller ngt, vad jag vill säga med detta är att han verkligen inte är snabb asså ;o
haha, passar på att skriva här då ;p

Idag är det ju sol, alltså inget inomhus sittande ..
Ingen aning vad som händer, men ngt får jag/vi allt hitta på (:
Fika med Jessica står på listan, får ringa henne snart också !
La mig runt halv 4 inatt, ja fråga mig inte varför, men så e dt.

Hör av mig senare ikväll om hur dagen har sett ut.

Ni får ha en skön och solig dag, Xo/s. :)



Heej.
Precis kommit hem från stan, varit och fikat med Semir, Viki, Jimmy och Jessica :)
Efter fikan åkte alla förutom Jessica hem till Emelie och träffa henne ett tag, drack kaffe ute på hennes gård. Sen kom även Jennica, så tack för en underbar dag/kväll i hbg city ;) <3

Imorgon blir det Ullared med syster, kusin och lillebror :) Annars ingenting planerat.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Xo/s.

You make me fly.



Idag har jag varit i stan med Alexandra, vi prövade bikini :) Hittade en på Gina Tricot som jag ska köpa, helt okej faktiskt ;) Efter prövandet av bikini satte vi oss och drack kaffe på espressohouse på kullagatan, mkt trevligt och mysigt, så tack för det Alex :)

Senare på kvällen åkte jag, Semir och två vänner till oss hem till Emelie, lämnade några papper som hon hade glömt i min väska för ett tag sen och pratade lite :) Alltid mysigt.. Syrran hämtade mig och Semir, och nu sitter jag bara vid datorn (:  Ska strax gå och lägga mig. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Jessica, du är verkligen saknad huney <3

Läste aftonbladet, och detta måste ni ju se om ni inte sett det !!
 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7225688.ab
Man blir ju lite orolig om man tänker på filmen 2012,
att Jorden kommer gå under ;o uusch!




Denna bikinin ska jag köpa..:)

  



Godnatt, Xo/s.

Måndag/Tisdag

aa, god kväll, god natt..
För mig är det fortfarande måndag, men det är tisdag 1 juni.
Ojoj vad tiden springer iväg..

Kom hem från stan för inte så längesen, fikat med sis & några vänner..
Mycket trevligt, så det tackar vi för (:

Imorgon, ouu ja vad den dagen är efterlängtad, ni vill allt veta varför, men nä får ni ej ;) muhaaa!
Blir nog en sväng i stan igen, om någon vill följa med mig ;s Vill shoppa.. Semir kanske blir offret
som vanligt , haha my babyboo!

Har nog inte så mycket mer att tillägga..
Jo vi hade en "disskusion" om blmärken.. hahha typ..
Opel= Offentlig Pippning Ej Laglig. HAHHA så grym jag är ;)
Kul va det !

Sov gott , Xo/s.