Husensjö

Hey, nu sitter man i Babes nya lägenhet som ligger på Husensjö, Jönköpingsgatan (: Riktigt fint . Har varit ledig från praktik (sjukhuset BB/Perinatal) va ledig ons-fre (: Jätte skönt, men det bettydde inte att man kunde sova ut precis. Har gått upp tidigt både igår & idag, körde på skolan lixom ;( Segt att man fick så tidiga tider, annars känns det bra att man kommit igång.. :D Har kommit igång med träningen också, riktigt skönt, ska bara sluta äta massa skit så kanske det blir lite resultat på fläsket ;) Men det e fan inte lätt, jag tror att det är beroende att äta skit om man har gjort dte tidigare, usch ja det får vi skippa fan, annars händer det inte alls ngt..
Jag har inte skrivit här på ett bra tag allafall, men kan säga att det inte hänt så mkt allafall, eller vad jag kan komma på.. :P Det känns som jag börjar komma på fötter lite grann allafall, vi får se hur länge det håller i ;S

Juggefesterna har varit totalt maxade och totalt bäääst asså :D så jävla härligt och najs jag har det där asså :D:D På fredag OCH lördag blir det osså feeest, men inte juggefester denna ggn, utan Fre-Emma, Lör- Hanna (: Det ska bli super kul :D wihii!
Idag ska jag nog sova hemma, har jue sovit hos maffen varje dag sen han flytta, alltså två veckor typ, eller jo, har sovit hemma två ggr, alltid ngt (: haha..
Ne nu ska jag kila igen , har jue inte så mkt mer att skriva :P

Här nedan har vi oss, Juggefest partypinglorna <3 :D