dé va ett tag sen!

Yupp , det va ett tag sen jag skrev här sist ;o men har bara inte haft ork och tid till det ..Just nu sitter jag hemma och bara tradar , vet inte vad jag ska hitta på, jobbar imrogon från 11-18. aack.. Så man kan ju inte göra precis vad man vill ;s Annars idag så har jag bara jobbat, från 11-15. Så var hemma vid kvart i 5, fick vänta på syrran tills hon slutade vid 4.. vid sex så körde jag och emil syrran till Landskrona för hon skulle på ngn inflyttningsfest.. Sen körde Emil mig hem , och han drog på fest :/ Så nu sitter jag här hemma, heelt alone.. Mamma,pappa & brossan e på kalas , ;s ååh vad jag hatar att vara hemma, ¨så tradit. buuuh :/ Grattis Alison på födelsedagen, och Grattis Emil till körkortet :D I looove u !

image36
Jag saknar det så jääävla mkt, gamla stunder :/

image37
Jag saknar det så jävla mkt :(:(

image38
MISS IT MISS IT MISS IT ;s

image39
Minnen med er som aaldrig någonsin suddas bort!

image40
Jag älskar dig så mkt, och jag hoppas att det alltid kommer att vara jag och du, jag har
insett att jag klarar mig inte utan dig baby!


Fredag!

Sitter hemma hos jennie med semir och rozafa, och jennie såklart..
Och jennie har Damp som vanligt, hon hittar inget och hon blir aldrig färdig, och klagar på att man ska ta mer bruna bananer istället för gula, haha :P hon e bara för go ! Vi ska på feeest ... Ha skit kul, hoppas jag . Om inte några komplikationer förekommer! Hoppas jag verkligen inte , kommer bara sneeea som faan ... Imorgon så ska vi ha kalas för mig .. Presenter och så :D tihih...

Jag trodde verkligen inte att du kunde göra så, jag vet inte om jag kan lita på dig mer, eller i för sig jag litar inte på ngn mer, absolut ingen ... Men du va den ända jag litade på , faktiskt.. Skit jobbigt .. allt e så jävla jobbigt !

BYE!


image35

Är hemma och firar min födelsedag.. Typ här e 25 pers, krydd ! Har precis ätit tårta och lite så, och nu har jag absolut inget att göra, vafan händer lixom.. ;P allt e segt.. ääsch det händer väl alltid ngt.. annars är det jobb imorgon, kul kul :o ne, nu gittar jag , skit segt här fan, alla e seega !    ha dt ppl.

I love u!

Torsdag.

image33
image34

Hellu ppl. Sitter hemma hos Jennie i stan och typ softar snackar skit och så ;D Petra överraska oss nu osså med att komma ;D haha ... Idag har jag solat med Emil och lämnat tbx filmerna som vi såg igår.. mysigt (: Snart e dt skola igen , åh så jävla seeegt, hatar verkligen det :/ Och vad fan händer imorgon lixom? :s typ nada ! Får komma på något. haha, som vaad ?

Om exakt en vecka så fyller jag år, då fyller lilla jag 17, segt att fylla år så sent :S gaah .. hata ! 8 nov ;D

På lördag ska det allafall festas , wiiie ;) Längtar, sista dagen på lovet som man kan festa , tihi :D aldrig fel !
Ne nu ska jag logga , ska ta bussen till stan snart , sen från stan hem till kära B-löv :P hahah , skit kul ;)
Haaa dt bra folket. PUSSIS ! <3